søvngjengeri: når man skal se en lege

Sleep Disorder Trender

Medisinsk behandling for søvngjengeri er vanligvis ikke nødvendig. For barn og voksne, er søvngjengeri vanligvis et tegn på mangel på søvn, intense følelsesmessige problemer, stress, eller feber. Som disse forholdene løse, søvngjengeri stopper.

Ensomhet og søvnproblemer har lenge plaget meg, som begynner i en alder av syv da min familie flyttet to ganger i løpet av ett år. Sliter med å få nye venner, selvtilliten min falt, og skyhet jeg utviklet etablert et mønster av vedvarende ensomhet. Tomme dager matchet søvnløshet fylt netter og lite endret som jeg ble eldre. Jobbe hjemmefra, jeg tilbrakte timer i sengen fra ren ensomhet, deretter vandret huset om natten eller reiste seg for å jobbe på 3 a.m; Som det viser seg, er jeg ikke så alene likevel. Universitet…

I de fleste barn, forsvinner søvngjengeri i puberteten. Imidlertid kan det av og til vedvare inn i voksen alder, eller kanskje til og med begynne i voksen alder.

Ta kontakt med en søvnspesialist hvis du eller en du er glad man har hyppige episoder med søvngjengeri og skadet seg selv, eller som viser voldelig adferd.

KILDER: eMedicine Health. Mayo Clinic.