oppskriften legens topp 12 friske matlaging gadgets

Hvert år, min mann og jenter tilbringe en time eller så på et kjøkken butikk shopping for julestrømpa til min julestrømpe. Jeg har fått alle slags sprø gadgets gjennom årene, fra sopp høvler til en mikrobølgeovn hot dog holder.

Sannheten er, de ville være bedre å stappe min strømpe på Bath and Body Works (jeg elsker den butikken!). Det er mest fordi jeg allerede har en favoritt kastet av kjøkken tegn. Dette er verktøy (noen er ikke engang så dyrt) som jeg bruker om og om igjen.

Til ære for ferien, er jeg glad for å dele med dere min topp 12 utvalg av nyttige og sunn kjøkken verktøy, i håp kan man ende opp i noens strømpe eller som noens Hanukkah gave i år!

Vær oppmerksom på at selv om jeg elsker min KitchenAid mikser og det er et fast innslag på min kjøkkenbenk, det gjorde ikke gjøre listen fordi – la oss innse det – det er dyrt. Noe som selger for $ 300 er ikke en gadget, det er en investering.

Det er mange ganger når jeg ønsker å dispergere en liten mengde av olivenolje eller rapsolje på overflaten av en panne eller et mat, i stedet for gjennomvåt den i olje. På denne måten er du fortsatt bruker olje – men mye mindre. Et tynt lag av olje på overflaten av maten gjør at den kan brun og sprø som det kokker. Den beste delen om Misto sprøyta er at du ikke trenger å kaste den bort når den er tom, i motsetning til bokser med olje spray, som holder kjøkkenet miljøvennlig.

Kostnad: Du finner den i mange kjøkken butikker for ca $ 9.99.

Jeg elsker denne tingen! I “krydder” løsner sitroner, lime, eller appelsiner for alle slags oppskrifter, fra muffins, kaker og barer å paier og pannekaker. Den kall, eller ytterste lag, av en sitrus frukt inneholder rikelig med aromatiske oljer, så dette er en enkel måte å legge til en punch av smak uten ekstra kalorier eller fett.

Kostnad: Det er flere merker, men de starter på ca $ 6,99 med Oxo splitter Good Grips zester.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup